Hidro Master Kft.

hidromaster logo new kicsi feher

26 év a minőség szolgálatában !

webshop hidraulika.hu

hidromaster logo new kicsi feher

regi hidromaster fejleckepJelenlegi cégünk elődje itt Magyarországon több mint tíz éve egy mai napig is elismert nagynevű német cég volt, akik hidraulika fegyverzetek, és gyorscsatlakozók  gyártásával foglakoznak. A gazdasági változások hatására 1996-ban cégképviseleti formára módosították elképzelésüket, így került 100%-os magyar tulajdonba az addig 100%-os német tulajdonú cég. Ekkor vettük fel a Hidro Master kft. nevet. Megkezdődött az új cég arculatának és tematikájának átalakítása, kiépítése. Ennek szerves része volt az-az elképzelés, mely szerint a csatlakozó elemeken kívül bővítsük beszállítói és ezáltal kínálati vonalunkat.


Ezt a tendenciát folytatva az utóbbi pár év eredménye, hogy a hidraulika majdnem teljes skálájában kínálunk termékeket. Bizonyos elemeket gyártunk és felújítunk saját műhelyeinkben. Komplett technológiát betanítással kínálunk azon cégek és vállalkozások részére, akik tömlőgyártással, és hidraulikus termék forgalmazásával akarnak foglalkozni.

Nagykereskedelmi értékesítésünket bevezetve ma már az ország jelentősebb vállalkozásait látjuk el alapanyaggal. Saját telephelyünk van  Egerben, Szegeden és Debrecenben, de minden megyében van kereskedelmi partnerünk - néha egy megyében több is.


Köszönhető ez annak, hogy termékeinket közvetlenül a külföldi gyárakból importáljuk, ill. bizonyos termékekre saját gyártási kapacitást foglaltunk le, és ezáltal kínálati áraink nagyon kedvezőek. Hidraulika termékeinket exportáljuk is több országba. A legtöbb beszállítónk ISO minősített.

További Vitillo certifikátokért kattintson ide a linkre.


Termékismertetőnknél részletesen megismerkedhetnek  kínálatunkkal, itt jelezzük jelenlegi szállítóinkat, mely cégek szinte mindegyike más-más palettával érintett vonalunkon.

  • Dietzel gmbh. – német;
  • Semperit – osztrák;
  • Techmaflex – francia;
  • Eckstein – német;
  • Vitillo srl – olasz;
  • Chs hydraulik – cseh.
  • O+p Srl. - Olasz
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd